Turkish Orange. Jest to odmiana bardzo ciekawa pod kątem owoców. Są małe i kuliste, o średnicy do 7 centymetrów. Przypominają wielkościowo mandarynki lub klementynki. U młodych owoców zewnętrzna skórka jagody jest gładka, jędrna, zielona z ciemnozielonymi prążkami, a miąższ o kremowym kolorze. W miarę dojrzewania skórka staje się pomarańczowa z czerwono-zielonkami prążkami. Miąższ jest jasny.
Odmiana ta jest są słodkawa i delikatna, gdy owoce są zbierane niedojrzałe - miąższ ma być twardy a skórka pomarańczowa. Gdy roślina stanie się w pełni dojrzała, to pojawia się gorzkawy smak. Odmiana ta silnie się rozrasta i tworzy dość dużo owoców. Nadaje się do uprawy gruntowej, pod osłony i do pojemników. Może być potrzebne podwiązywanie pędów, gdy zaczną się przechylac pod ciężarem owoców. Można tą odmianę prowadzić na kilka pędów.